Vitaliteit is Levenskracht… Als je je vitaal voelt, ben je lichamelijk en geestelijk in balans. Vitaliteit kun je verbeteren door aandacht te hebben voor gezond eten, voldoende slapen, bewegen, ontspannen en mentale fitheid.
Investeren in deze aspecten zorgt voor voldoende energie, motivatie en veerkracht. Wie zich vitaal voelt, maakt het beste van het leven op goede en op moeilijke momenten.

Voorall vindt het belangrijk om hier voor Hagenaars met een beperking op een laagdrempelige manier aan bij te dragen. In samenwerking met de Voorall Academie en de Onbeperkt070-prijs is er voor komend jaar voor elk van de aspecten het aanbod ‘Lekker in je vel: Vitaal & Gezond’ ontwikkeld.
De komende periode staan als eerste workshops over gezonde voeding en beter slapen op het programma. Doe je mee?

In maart 2024 starten we voor de zevende jaar weer met de Onbeperkt070-prijs. Het Onbeperkt070 team heeft er weer veel zin in om alle mooie ideeën om Den Haag nog toegankelijker te maken op te halen in de stad. Elk jaar komen er weer tientallen goede en inspirerende ideeën binnen. Een aantal ideeën kunnen gelijk gerealiseerd worden door het prijzengeld. De overige ideeën proberen we allemaal de gepaste aandacht te geven waar mogelijk. Zo maken we met elkaar Den Haag nog toegankelijker voor mensen met een beperking!

Afasie

Onlangs heeft het afasiecentrum van Gemiva de Onbeperkt070-prijs gewonnen. Het gaat daarbij niet om de prijsvraag van 2023, maar om die van 2021. Theater Diligentia, de aanvankelijke winnaar van de prijsvraag, zag er enige tijd geleden van af om een jeu-de-boulesbaan op het Lange Voorhout te realiseren. Het gewonnen geldbedrag is daardoor naar Gemiva gegaan om twee hulpmiddelen voor hun afasiecentrum aan te schaffen.

Maandag 2 oktober van half 2 tot 2 uur wordt bij Gemiva Afasiecentrum door Voorall het Smartboard en Braintrainer feestelijk in gebruik genomen, mogelijk gemaakt vanuit de Onbeperkt070-prijs2020.
 
Datum: Maandag 2 oktober
Tijd: van half 2 tot 2 uur
Locatie: Gemiva afasiecentrum, Werf 15 
Mensen met afasie van buitenaf zijn ook welkom en kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onbeperkt070 winnaars 2023

1 juni 2023 is door Stichting Voorall, voor Hagenaars met een beperking, voor de zesde keer de Onbeperkt070-prijs 2023 uitgereikt aan het beste idee om Den Haag toegankelijker te maken voor mensen met een beperking.

De winnaar van de Onbeperkt070-prijs is ervaringsdeskundige Raymond van Soldt met het project ‘Het onzichtbare zichtbaar maken’. Aan de eerste prijs van Onbeperkt070 is € 5.000 verbonden. Van Soldt gaat met de prijs de niet zichtbare beperking van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zichtbaar maken aan de hand van een training en een persoonlijk paspoort voor cliënten. Hiermee krijgt iemand met NAH de tools in handen waarmee ze de onzichtbare beperkingen en waar wel of geen behoefte aan is qua hulp in lekentaal kunnen presenteren en communiceren naar zijn of haar naaste omgeving, medische zorgverleners en eventuele begeleiders.

De Goede worp

Soms lopen zaken niet zoals gepland. In 2021 had Diligentia de Onbeperkt070-prijs van €7500 gewonnen voor het realiseren van een toegankelijke jeu-de-boulesbaan op het Lange Voorhout. Diligentia heeft ondanks hun inzet het niet kunnen realiseren en dit jaar de prijs ''teruggegeven'' aan Voorall/Onbeperkt070. Met dank aan de Gemeente Den Haag mocht de beeldvormingsprijs Onbeperkt070 alsnog ingezet worden voor 1 van de 10 genomineerden uit 2020 na overleg met de juryvoorzitter.

De jury heeft de kleine 50 initiatieven met veel plezier en interesse gelezen. Uit deze lijst met grote verscheidenheid van initiatieven heeft de jury aan de hand van selectiecriteria de 5 genomineerden geselecteerd. Ben je benieuwd wie genomineerd zijn en wie de 2 winnaars worden? Kom dan naar de themabijeenkomst van 1 juni in Parkoers. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. 

Ben je ook zo nieuwsgierig naar alle initiatieven die zijn ingezonden voor de Onbeperkt070-prijs 2023? Lees dan hier alle initiatieven Onbeperkt070-prijs 2023

deadline

18 mei 2023 is de deadline voor indienen van jouw idee om Den Haag nog toegankelijker te maken. Binnen 2 dagen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een omschrijving van het idee of initiatief is wat je moet doen om jouw idee in de spotlights te zetten. En natuurlijk maak je daarbij kans op de €5000 te winnen en het idee ook uit te kunnen voeren. 

Graag nodigen wij je uit voor de themabijeenkomst: 'Technologie voor Thuis-verkenner' en de uitreiking van de Onbeperkt070-prijs. De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 1 juni 2023 in Parkoers (Zuiderpark) van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Hierbij stel ik graag de onafhankelijke juryleden voor van de Onbeperkt070-prijs 2023. De juryleden bestaan mensen van  Haagse (maatschappelijke) organisaties, de winnaar van 2022 en een ervaringsdeskundige. Mooi dat deze mensen zich willen inzetten om jullie inzendingen te beoordelen en de winnaars te selecteren. In mei gaat de groep bij elkaar zitten voor de selectie. 

Juryvoorzitter: Abderrahim Kajouane van PEP

Abderrahim Kajouane PEP

idee

Onbeperkt070-prijs loopt nu een aantal weken en we hebben al rond de 30 initiatieven binnen. Heb jij als burger of ondernemer je idee nog niet ingediend? Je kunt je idee nog een kleine maand indienen tot 18 mei 2023 door je idee te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Onbeperkt070-prijs is een beeldvormingsprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Meedoen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zijn wij op zoek naar initiatieven en ideeën om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren.

Tandem Onbeperkt070

Den Haag is weer een stukje toegankelijker voor mensen met een visuele beperking en mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Zij kunnen nu, in gezelschap van een begeleider, de stad ook verkennen op een tandem. Deze fiets, aangeschaft met het prijzengeld van de Onbeperkt070-prijs 2022, werd op 17 april 2023 officieel overhandigd aan Herman de Graaff van Biesieklette stalling Strandweg-Haven.

Ieder jaar organiseert Voorall, dé belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, in samenwerking met de gemeente Den Haag de Onbeperkt070-prijs. Met de prijsvraag beoogt Voorall de toegankelijkheid en inclusie in de stad verder te verbeteren.

moestuinbakken Nijkamphoeve

Tuinieren met een beperking? Kan dat? Als je in een rolstoel zit, gebruik maakt van een scootmobiel, moeilijk ter been bent of moeite hebt met bukken, is dat vaak lastig. Terwijl je mogelijk wel hele groene vingers hebt, erg blij wordt van met je handen in de aarde werken of gewoon geniet van wat er allemaal kan groeien en bloeien. BuurtBoerderij De Nijkamphoeve werkt graag mee aan de verandering waardoor iedereen plezier kan hebben van deze hobby.

Voorkant flyer 2023 Onbeperkt070

De Flyer voor 2023 is klaar. Laat je inspireren en help ons mee om Den Haag toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Wil je de flyer ontvangen om neer te leggen bij je organisatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk hier de flyer online: pdfonbeperkt070 2023 flyer

De hoofdprijs van €5000 wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag. De 2de prijs wordt dit jaar mogelijk gemaakt door de Vrienden van Voorall die €2500 hiervoor beschikbaar stellen. Dit jaar kunnen dus 2 initiatieven uitgevoerd gaan worden om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken. Aan de onafhankelijke juryleden de taak om uit alle mooie initiatieven de winnaars te gaan kiezen. Ideeen kunnen tot 18 mei 2023 worden ingediend.

Voor het 6de jaar op rij organiseert Voorall weer de Onbeperkt070-prijs en staan onze kanalen weer open voor ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken.

Denk mee, Help mee, Doe mee!

Win één van de twee prijzen om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren: € 5.000 of € 2.500. Vertel ons welk idee je hebt en misschien win jij en kun je je idee realiseren. Zo wordt de stad door jou weer een beetje toegankelijker en inclusiever!

Alle plannen, klein en groot, zijn welkom. Haagse inwoners mogen wensen indienen om hun buurt toegankelijker te maken, maar ook organisaties en ondernemers met concrete projecten.

Winnaars 070 prijs 2022

Vanmiddag is door stichting Voorall voor de vijfde keer de Onbeperkt070-prijs 2022 uitgereikt aan het beste idee dat Den Haag toegankelijker maakt voor mensen met een beperking. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Parkoers in het Zuiderpark onder meer met een optreden van My Breath My Music, een gezelschap van muzikanten met een beperking. De winnaars mochten de prijs in ontvangst nemen van Tweede Kamerlid Lucille Werner.

De winnaar van de Onbeperkt070-prijs is De Mooiste Muziekclub, een muziekclub voor kinderen met en zonder een beperking. Aan de eerste prijs van Onbeperkt070 is € 7.500 verbonden, hiermee gaat de muziekclub voor 4 seizoenen kinderen met een beperking werven en de lessen verzorgen. De tweede prijs van € 2.500 ging naar de ervaringsdeskundige Jos Remmerswaal, die de wens had uitgesproken voor de verhuur van een tandemfiets voor mensen met een beperking. Voorall heeft Biesieklette bereid gevonden deze fiets in beheer te nemen voor verhuur.

Helaas heeft Diligentia ons medegedeeld niet het project toegankelijke jeudeboulesbaan op het Lange Voorhout te kunnen realiseren. Diligentia is met de goede intenties en energie aan dit project begonnen, maar heeft moeten vaststellen dat dit toch te veel buiten hun kernactiviteiten ligt. Het prijzengeld van €7500 van 2020 is om deze reden niet uitgekeerd. Voorall en de Gemeente Den Haag zijn in gesprek wat de mogelijkheden zijn voor het prijzengeld van 2020.

Toegankelijkheid MUSP

Afgelopen najaar won Carmen van Haren van het Muziek en Spel Atelier de Onbeperkt 070-prijs voor haar idee van de Mooiste Muziekclub. De Mooiste Muziekclub nodigt elk seizoen kinderen met en zonder beperking uit om samen muziek te maken.

Begin januari vond de Wintereditie plaats. Er kwamen 2 groepjes kinderen samen muziek maken. Heel leuk was dat er ook twee "brussen" (zusjes/broertjes van kinderen met een beperking) bij waren. Op het eind van de middag vroeg Carmen wat de kinderen het leukst hadden gevonden.

Woensdag 9 november is officieel de tillift in gebruik voor alle rondvaarten Den Haag. De tillift kan ingezet worden bij de nieuwe Paxhaven tegenover Den Haag Centraal Station. Vrijwilliger Erik Verbeek was de eerste persoon die met de tillift in de Willemsvaart is geplaatst. De tillift was een nieuwe ervaring voor Erik, maar goed te doen. En na vele jaren niet op het water te hebben gevaren heeft Erik volop van de rondvaart zitten genieten.

tillift3

Lees het interview met Erik in het AD:AD Den Haag interview Erik Verbeek eerste keer tillift en rondvaart

Meer informatie over de tillift of de mogelijkheid een rondvaart te doen? Neem contact op met Voorall of Willemsvaart.

 

Regionieuws

Eric van Heuveln van Westland Media heeft de uitreiking mooi in beeld gebracht. Regionieuws heeft er een mooie compilatie van gemaakt. Kijk hier naar de impressie Compilatie uitreiking Onbeperkt070-prijs 2022 Regionieuws

 

Onb070 flyer

Onbeperkt070-prijs loopt nu een aantal maanden en we hebben al waardevolle initiatieven binnen. De initiatieven zijn met name van betrokken burgers. We zien natuurlijk ook graag initiatieven en ideeen van organisaties, stichtingen en ondernemers! Heeft jouw organisatie nog niets ingediend? Je kunt je idee nog indienen tot vrijdag 9 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persfoto Lucille Werner 2022

Tweede Kamerlid en voormalig tv-presentator Lucille Werner (CDA) reikt op dinsdag 4 oktober de Onbeperkt070-prijs uit.

Burgers en organisaties konden hiervoor waardevolle initiatieven en ideeën rondom toegankelijkheid, inclusie en positieve beeldvorming insturen.

De prijsuitreiking vindt plaats in het kader van de Week van de Toegankelijkheid, waarin overal in Nederland aandacht is voor toegankelijkheid. Bijvoorbeeld sociaal, fysiek of digitaal.  

Wat een leuke juryleden hadden we dit jaar. Ieder jurylid was zeer betrokken. Dit kwam tot uiting tijdens het woord van de jury door Ellen Pals hoe zij de jurybijeenkomsten hadden ervaren en tot hun besluit waren gekomen van de 5 nominaties. Ellen Pals had zelfs nog een speciaal gedicht geschreven voor de uitreiking die we hieronder met jullie mogen delen. Dank juryleden!

Auteur gedicht: Ellen Pals

toe
ga
toe-gankelijk
jij
die niet goed ziet
maar een scherp oog hebt voor wat nodig is
jij
die moeilijk hoort
maar verstaat wat gezegd moet worden
jij
die met stok of rolstoel
geen drempels ervaart om opstakels te vereffenen
jij
die de wereld op jouw eigen manier beleeft
en trefzeker aangeeft waar het voor jou knelt
wij
hebben elkaar
zó nodig
toe
ga
toe gankelijk
voor ons
allemaal

Morgen, 4 oktober wordt voor de vijfde keer de Onbeperkt070-prijs uitgereikt. Nu sluit de Onbeperkt070-prijs mooi aan bij het thema Week van Toegankelijkheid: Gewoon welkom en de uitreiking valt ook precies in deze week.

Op 4 oktober mogen we het estaffetestokje overnemen van HaagAtletiek die dit stokje als eerste in ontvangst heeft mogen nemen bij de opening van de Week van Toegankelijkheid. Lees hier het persbericht: docVoorall Week van de Toegankelijkheid 2022

Genomineerden bekend

De juryleden zijn twee keer bijeen geweest en hebben met veel plezier alle initiatieven doorgenomen. Aan de hand van hun criteria (juryrapport komt er nog aan) hebben ze alle initiatieven beoordeeld. Vandaag is bekend geworden welke 5 inzendigen zijn genomineerd! Hieronder staan alle 5 genomineerden op alfabetische volgorde van initiatief. Wie uiteindelijk van deze 5 de 1ste of 2de Onbeperkt070-prijs in ontvangst mag nemen, wordt bekend gemaakt op de uitreiking van 4 oktober! Nog even in spanning afwachten dus!

De deadline is verstreken en alle inzendingen zijn binnen. De juryleden gaan alle inzendingen beoordelen en de nominaties bepalen. Alle inzendingen zijn dit jaar ook op de site te lezen onder tabblad ideeen of met de link: ideeën en initiatieven 2022

Graag nodigen wij je uit voor de themabijeenkomst: 'Werk vinden met een beperking' en uitreiking Onbeperkt070-prijs.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 4 oktober 2022 in Parkoers van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanuit verschillende perspectieven belichten wij het thema en gaan we met elkaar in gesprek. Zo zullen Lesly Green van Den Haag Werkt! En Ingrid Schouwenaar van VSO De Piramide een inleiding verzorgen. Verder komen diverse ervaringsdeskundigen aan het woord die uit eigen ervaring vertellen over barrières die zij hebben ervaren.

De themabijeenkomst wordt afgerond met de uitreiking van de Onbeperkt070-prijs 2022. 

Liliane Jansen en Laurens Gabriël van Zinderin hebben weer al hun creativiteit en handige handen ingezet om 2 fantastische schalen te ontwerpen voor de winnaars van Onbeperkt070-prijs. Wilt u deze schaal in ontvangst nemen? Dien dan nog voor 10 september 2022 je idee in bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zinderin Lilianezinderin schaal

Heel waardevol dat de media het persbericht ''Voorall organiseert voor de 5e keer de Onbeperkt070-prijs'' zo veel heeft verspreid. Zo bereiken we met elkaar heel Den Haag en heeft iedere burger en organisatie de mogelijkheid om initiatieven in te dienen. Indienen kan tot zaterdag 10 september. Regionieuws maakte zelfs een mooie compilatie met de oproep voor Onbeperkt070, waarvoor dank! Geniet van de mooie beelden: Regionieuws film oproep Onbeperkt070-prijs 2022

Stichting Voorall, de belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Onbeperkt070-prijs. De Onbeperkt070-prijs is een jaarlijkse prijs om de toegankelijkheid in Den Haag verder te verbeteren. Er is € 10.000 prijzengeld beschikbaar voor twee winnende inzendingen. Voorall roept inwoners van Den Haag, maar ook organisaties en bedrijven op voor 10 september goede ideeën in te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jury is bijna compleet. Hierbij stel ik graag de juryleden voor die in 2022 alle initiatieven beoordelen. De jury stelt met elkaar de criteria op waarmee ze de selectie top 10 nominaties maken van de initiatieven. Uit die top10 nominaties selecteren ze uiteindelijk de winnaars. Elk jaar stellen we een onafhankelijke jury samen die zowel uit ervaringsdeskundige bestaat als ook mensen van maatschappelijk betrokken organisaties.

FJ WebJPG 2

Frans Joseph Rouppe van der Voort, Juryvoorzitter Onbeperkt070-prijs 2022

Impressie haven Prinsessegracht

Sommige Onbeperkt070 winnaars kunnen gelijk het initiatief in de praktijk brengen. De zitski's van UpAdaptiveSports, PlaytoMove van Jantje Beton, Mobilitheek en de rolstoelfiets bij Biesieklette Haven zijn allen met veel plezier in gebruik. Waardevolle voorbeelden hoe we met elkaar Den Haag elkaar inspireren en Den Haag toegankelijker maken! Bij andere winnaars komt wat meer kijken en duurt het wat langer. Vanuit Voorall ondersteunen we deze winnaars waar mogelijk en zijn alle winnaars achter de schermen druk bezig het initiatief te realiseren. Hierbij een update van de jeudeboules baan van Diligentia en de tillift van Willemsvaart.

De zomermaand is altijd anders dan de andere maanden. Al werk je door of niet. Er is veel te doen in de stad en strand Den Haag. Ook mensen met een beperking willen van deze activiteiten onbeperkt kunnen deelnemen. Gebruik deze inspirerende maand dan ook om jouw organisatie en activiteiten onder de loep te nemen en daag uzelf uit om te zien of echt iedereen welkom is bij jou. Heeft u een waardevol idee? Deel het met ons, zodat we elkaar kunnen inspireren en maak je ook nog kans op €7500,-! Je idee indienen kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ik jouw initiatief in mijn mailbox?

iedereen welkom

Wil je je organisatie of bedrijf toegankelijk maken, je website voor iedereen leesbaar maken of een activiteit organiseren. Gemeente Den Haag vind dit belangrijk en kan je hierin financieel ondersteunen. Kijk op Toegankelijkheidfonds Gemeente Den Haag

Wat ontzettend trots zijn we dat Paralympisch snowboardster nog een jaar onze ambassadeur wilt zijn voor de Onbeperkt070-prijs! Renske is een pionier naar wat wel kan, zoals ze het zelf omschrijft. Een motto dat mooi aansluit bij de Onbeperkt070-prijs. Laat je inspireren door onderstaande film en plaats direct uw initiatief bij Onbeperkt070 om nog meer mogelijk te maken in Den Haag voor mensen met een beperking!

film Onbeperkt070 Ambassadeur paralympisch snowboardster Renske van Beek 

Voorall is verheugd te mogen melden dat we in 2023 voor de zesde maal de Onbeperkt070-prijs mogen organiseren. Net als afgelopen jaren hopen we weer mooie en waardevolle initiatieven van organisaties, bedrijven en burgers te mogen ontvangen. Met elkaar en met mooie initiatieven en projecten maken we Den Haag samen stap voor stap meer inclusief en toegankelijk! Voorall en haar vrijwilligers hebben er weer zin in om de initiatieven op te halen in de stad.

Wil je jouw initiatief of idee al indienen? Kijk dan snel op Onbeperkt070-prijs doe mee

Naar aanleiding van de mailing, flyeren en gesprekken zijn er al rond de 20 ideeën voor Onbeperkt070 binnen gekomen. Heeft u ook een goed idee om Den Haag toegankelijker te maken? Dien dan nu uw idee in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Kijk op www.onbeperkt070.nl voor meer informatie.

IMG 20220603 WA0008

Bekijk nu de uitreiking van de Onbeperkt070-prijs en geniet!

Film uitreiking Onbeperkt070-prijs 2020

De film met ondertiteling is nu klaar en te bekijken met onderstaande link

Uitreiking Onbeperkt070-prijs 2020 met ondertiteling

onb

Gemeente Den Haag stelt extra prijs ter beschikking: ook geldprijzen voor Play to Move en UP Adaptive Sports

Vanmiddag is door Voorall de Onbeperkt070-prijs 2020 uitgereikt aan het beste idee dat Den Haag toegankelijker maakt voor mensen met een beperking: de aanleg van een toegankelijke jeu-de-boulesbaan op het Lange Voorhout. De indiener van het idee, Claudia Hendrichs, tevens eigenaresse van lunchroom Greenbean aan het Lange Voorhout, ontving de prijs uit handen van wethouder Kavita Parbhudayal: een cheque van €7.500 om de baan te realiseren.

Wat een feest was het in het Hilton Den Haag op 29 november! Onbeperkt070 heeft een waardevol en feestelijk evenement kunnen neerzetten met mooie actes en sprekers! Bezoekers waren zowel live als online via livestream aanwezig en genoten volop van de muziek van cabaretier Marcel Verreck, yogasessie met Jeanette van Ree en waren ontgoocheld door illussionist Martijn Martell. Alles werd vlotjes en proffessioneel aan elkaar gepraat door de dagvoorzitter Jeroen van Loon. 

Prijsuitreiking 070 Prijs 113021 059

Vandaag is door stichting Voorall de Onbeperkt070-prijs uitgereikt aan het beste idee dat Den Haag toegankelijker maakt voor mensen met een beperking. Eerder dit jaar waren de winnaars al door wethouder Kavita Parbhudayal geïnformeerd, maar toen kon als gevolg van de lockdown geen feestelijk evenement plaatsvinden. 

Bent u niet in de gelegenheid om het Onbeperkt070 evenement live bij te wonen, dan kunt u het evenement thuis volgen met de livestream.

Met onderstaande link kunt  u thuis om 14.15 het evenement online meekijken.

https://youtu.be/5z7L7dyvoHw

Hilton

Op maandag 29 november 2021 van 14 tot 17uur wordt voor de vierde keer het slotevenement van de Onbeperkt070-prijs gehouden in Hilton Den Haag. De Onbeperkt070-prijs is een prijsvraag voor de beste ideeën of voorbeelden van toegankelijkheid in Den Haag. Tijdens deze feestelijke middag brengen wij u op de hoogte van de winnaars van de Onbeperkt070-prijs en andere inspirerende Haagse activiteiten over toegankelijkheid en inclusie. Wij nodigen u van harte uit om bij dit bijzondere feest aanwezig te zijn! 

Aanstaande maandagmiddag 29 november gaat het Onbeperkt070 evenement door. Alleen vooraf aangemelde bezoekers zijn welkom. Ik denk dat u net als vele anderen de persconferentie heeft gezien of de maatregelen heeft gehoord. Wij houden ons aan de huidige RIVM-maatregelen die vanaf zondag ingaan. Hieronder de consequenties die het heeft voor het Onbeperkt070 evenement.
 
Het evenement gaat door op maandag 29 november!
Het evenement wordt ingekort zodat iedereen om 17 uur Hilton kan verlaten. 
Er is hierdoor geen borrel na het evenement.
Wij zorgen zoveel mogelijk voor de 1,5 meter.
Hilton scand de CoronaCheck App met IDbewijs.
Bij klachten blijf thuis
 
Wat verandert er voor de bezoekers?
Zorg dat u uw vervoer voor de terugweg regelt om 17 uur.
RIVM volgend: neem een mondkapje mee en doe een zelftest van tevoren. 
Houd de 1,5 meter zelf ook in de gaten tijdens het evenement.
PHOTO 2021 03 12 10 00 25

 12 maart 2021

Gemeente Den Haag stelt extra prijs ter beschikking: ook geldprijzen voor Play to Move en UP Adaptive Sports

Vanmiddag is door Voorall de Onbeperkt070-prijs 2020 uitgereikt aan het beste idee dat Den Haag toegankelijker maakt voor mensen met een beperking: de aanleg van een toegankelijke jeu-de-boulesbaan op het Lange Voorhout. De indiener van het idee, Claudia Hendrichs, tevens eigenaresse van lunchroom Greenbean aan het Lange Voorhout, ontving de prijs uit handen van wethouder Kavita Parbhudayal: een cheque van €7.500 om de baan te realiseren. De tweede prijs van €5.000 ging naar Jantje Beton, die de buitengame Play to move in Den Haag wil uitrollen voor kinderen met en zonder beperking. UP Adaptive Sports ging niet alleen met de eervolle vermelding naar huis, maar ook met de financiële middelen om materiaal voor aangepast skiën en surfen aan te schaffen.

Beste bezoekers van het Onbperekt070 evenement van aanstaande maandag. Net als vele Nederlanders zijn ook wij benieuwd naar de maatregelen die het kabinet morgen afkondigd in het persbericht. Zodra deze is geweest en het invloed heeft op het  Onbeperkt070 evenement, laat ik u dit zo spoedig mogelijk weten. 

070 prijs verticaal 2x resize

Tijdens de aanloop naar het slotevenement laat het team Onbeperkt070 zich zien in de stad Den Haag. Het popup team gaat het gesprek met mensen aan wat een beperking inhoud, wat mensen zelf allemaal kunnen doen om Den Haag toegankelijk te houden. Ze staan met op verschillende locaties met onze popup set, delen we zadelhoesjes uit en reiken een pluim uit aan een ondernemer.

Vanuit Onbeperkt070 vinden we het belangrijk om waardevolle initiatieven en organisaties die bijdragen aan een inclusief en toegankelijk Den Haag een platform te geven. Zo kan iedereen in Den Haag elkaar inspireren! Dit jaar heeft team Onbeperkt070 de pluim uitgereikt aan een ondernemer die zich volop inzet voor inclusie. Wij verrasten Brouwerij De Prael op 16 november met deze pluim!

prael pluim2

Subcategorieën