Vitaliteit is Levenskracht… Als je je vitaal voelt, ben je lichamelijk en geestelijk in balans. Vitaliteit kun je verbeteren door aandacht te hebben voor gezond eten, voldoende slapen, bewegen, ontspannen en mentale fitheid.
Investeren in deze aspecten zorgt voor voldoende energie, motivatie en veerkracht. Wie zich vitaal voelt, maakt het beste van het leven op goede en op moeilijke momenten.

Voorall vindt het belangrijk om hier voor Hagenaars met een beperking op een laagdrempelige manier aan bij te dragen. In samenwerking met de Voorall Academie en de Onbeperkt070-prijs is er voor komend jaar voor elk van de aspecten het aanbod ‘Lekker in je vel: Vitaal & Gezond’ ontwikkeld.
De komende periode staan als eerste workshops over gezonde voeding en beter slapen op het programma. Doe je mee?

Workshop Voedingsadvies & Vitamine Veerkracht
Vitamines zijn voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in ons eten en drinken. We hebben vitamines nodig voor een normale groei en ontwikkeling, Met voldoende vitamines blijf je gezond, veerkrachtig en energiek.
Wil je weten hoe je dagelijks voldoende vitamines binnenkrijgt? Dan is deze workshop iets voor jou! Ook is er aandacht voor jouw persoonlijke vragen op het gebied van voeding en leefstijl.

Datum:                Woensdag 20 maart
Tijd:                    15.00 – 17.00 uur
Locatie:              Christus Triumfatorkerk
                           Juliana van Stolberglaan 154
                           2595 CL Den Haag
Workshopleider:    Astrid Schneiders van OptiZijn

Aanmelden voor 14 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

Workshop Slaap Beter, Leef Beter
Veel mensen met een beperking ervaren (enige mate van) slaaptekort door bijvoorbeeld pijn, piekeren of medicatiegebruik. De invloed van een verminderde nachtrust kan groot zijn op je leven. Je kan je dan minder concentreren en je motivatie is lager.
Om je hierbij te helpen gaan we in deze workshop alles leren over slaap. Omdat slaap een belangrijke bouwsteen is voor een vitaal leven. We zoomen onder andere in op de theorie achter slaap, wat slaap bemoeilijkt en welke zaken juist een positieve invloed hebben. We geven je praktische tips en tricks om jouw slaap te verbeteren.
Slaap je niet al te best? En wil je hier iets aan doen? Volg dan deze workshop!

Datum:                 donderdag 4 april
Tijd:                      13.00 – 16.00 uur
Locatie:                Christus Triumfatorkerk
                             Juliana van Stolberglaan 154
                             2595 CL Den Haag
Workshopleider:    Firma Vitaliteit

Aanmelden voor 28 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.

De workshops zijn gratis toegankelijk voor mensen met een beperking.