Onb070 flyer

Onbeperkt070-prijs loopt nu een aantal maanden en we hebben al waardevolle initiatieven binnen. De initiatieven zijn met name van betrokken burgers. We zien natuurlijk ook graag initiatieven en ideeen van organisaties, stichtingen en ondernemers! Heeft jouw organisatie nog niets ingediend? Je kunt je idee nog indienen tot vrijdag 9 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Onbeperkt070-prijs is een beeldvormingsprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Meedoen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zijn wij op zoek naar initiatieven en ideeën om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren.

Enkele voorbeelden zijn:
- Een drempelvrije discotheek

- Een navigatiesysteem voor blinden in het ziekenhuis

- Een dagelijkse vlog over leven met een beperking

- Salsadansen in een rolstoel

Zowel bestaande initiatieven als nieuwe ideeën zijn welkom. De prijs: €7.500 of €2.500 ter ondersteuning van jouw briljante voorbeeld of idee. Klik hier om mee te doen.

Ideeën en initiatieven mogen gericht zijn op alle of een deel van de mensen met een beperking (visueel, auditief, lichamelijk, verstandelijk of chronisch ziek). 
Ideeën en initiatieven mogen klein of groot zijn, wijkgebonden of Den Haag breed.
Signalen van burgers zijn welkom tot projecten van organisaties.