Impressie haven Prinsessegracht

Sommige Onbeperkt070 winnaars kunnen gelijk het initiatief in de praktijk brengen. De zitski's van UpAdaptiveSports, PlaytoMove van Jantje Beton, Mobilitheek en de rolstoelfiets bij Biesieklette Haven zijn allen met veel plezier in gebruik. Waardevolle voorbeelden hoe we met elkaar Den Haag elkaar inspireren en Den Haag toegankelijker maken! Bij andere winnaars komt wat meer kijken en duurt het wat langer. Vanuit Voorall ondersteunen we deze winnaars waar mogelijk en zijn alle winnaars achter de schermen druk bezig het initiatief te realiseren. Hierbij een update van de jeudeboules baan van Diligentia en de tillift van Willemsvaart.

Willemsvaart heeft in samenwerking met de Gemeente een zeer geschikte locatie gevonden voor de tillift. Dit wordt de nieuwe haven met kantoortje naast Centraal Station. De start van het realiseren van deze haven is deze zomer begonnen en zal nog een paar maanden in beslag nemen. Een opening van deze haven en tillift zal in 2023 plaatsvinden. Op de foto een impressie van de haven.

Diligentia heeft na gesprekken met bestaande jeudeboules vereniging een stappenplan gemaakt wat er voor nodig is een toegankelijke baan op het Lange Voorhout te realiseren. Momenteel ligt de vergunning aanvraag bij de Gemeente Den Haag. Als de vergunning binnen is kan Diligentia hun draaiboek voor realisatie baan en activiteiten gaan vervolgen. Nog even geduld dus.

Eerdere winnaars