3 december 2018 heeft het team van Onbeperkt070 de gemeente Den Haag ondersteunt in het Atrium met Netwerk All Inclusive. Deze dag was het internationele dag van mensen met een beperking.

Netwerk All inclusive zet zich in voor een inclusievere organisatie bij de gemeente Den Haag. Hierin willen ze bijdragen aan een organisatie waarin alle medewerkers gewaardeerd worden voor hun talenten en kwaliteiten, rekening houdend met de onderlinge verschillen en overeenkomsten. Hieronder een mooie vlog van deze dag.

Vlog van Netwerk All Inclusive 3 december 2018

Onbeperkt070 onderschijft deze gedachte en vind het belangrijk dat iedere organisatie, maar natuurlijk zeker de gemeente het goede voorbeeld geeft. Wij waren aanwezig met vrijwilligers en een Xperience. Ambtenaren konden met een rolstoel door met de lift naar hun eigen werkplek en zelf ervaren hoe collega's hierop reageren en tegen welke drempels ze aanliepen. in het Atrium konden de ambtenaren zelf ervaren om met een visuele beperking te lopen met behulp van speciale brillen. De impact was groot voor diegene die de Xperience hebben meegedaan en een ervaring om mee te in hun eigen werk.