Foto karsten klein onbeperkt070 overhandiging flyer

Wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) reikt op 24 maart de eerste Haagse Onbeperkt070-prijs uit.

Deze geldprijs van maximaal € 7.500 is voor het beste idee om de toegankelijkheid voor en beeldvorming over mensen met een beperking te verbeteren.

De Onbeperkt070-prijs is bedoeld om goede voorbeelden van toegankelijkheid en beeldvorming in de schijnwerpers te zetten. Dit zijn initiatieven die laten zien dat er rekening wordt gehouden met mensen met een beperking. Alle Hagenaars (met en zonder beperking) zijn uitgenodigd om initiatieven of ideeën aan te dragen.

Stuur vóór 14 maart 2017 een e-mail met een idee of een initiatief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De voorwaarden voor deelname staan hier.

In de aanloop naar 24 maart vinden diverse pop-up evenementen in de stad plaats. Hier worden ondernemers, organisaties en Hagenaars geprikkeld om na te denken over toegankelijkheid en beeldvorming. Meer informatie over deze evenementen staan op www.vooral.nl/onbeperkt070.

Voorall organiseert op 24 maart een feestelijke bijeenkomst. Karsten Klein reikt dan de Onbeperkt070-prijs uit.