Wat een feest was het in het Hilton Den Haag op 29 november! Onbeperkt070 heeft een waardevol en feestelijk evenement kunnen neerzetten met mooie actes en sprekers! Bezoekers waren zowel live als online via livestream aanwezig en genoten volop van de muziek van cabaretier Marcel Verreck, yogasessie met Jeanette van Ree en waren ontgoocheld door illussionist Martijn Martell. Alles werd vlotjes en proffessioneel aan elkaar gepraat door de dagvoorzitter Jeroen van Loon. 

Prijsuitreiking 070 Prijs 113021 059

De bezoekers zijn bijgepraat over actualiteiten van Onbeperkt070-prijzen en wat Den Haag onderneemt om de stad inclusiever en toegankelijker te maken door onder andere de wethouder Kavita Parbhudayal, Wim Carabain, de jury en de winnaars Onbeperkt070-prijs 2020..

Dat de ervaringsdeskundigen zelf actief zijn om drempels te nemen en te verkleinen konden de bezoekers horen van Marijke Osinga, schrijfster en ervaringsdeskundige van het boek Gezien. Naast haar net verschenen boek toonden we tijdens het evenement op de boekentafel de boeken van ervaringsdeskundigen; Theo de Kleijn met Ik heb MS maar de MS krijgt mij niet, Raymond van Soldt met Breekbaar in alle talen, Marcel Verreck met De adem van mijn zoon en Ellen Carballo met Compleet anders Anders compleet,

 nl/foto-videoFoto's eindevenement Onbeperkt070-prijs 2020 2021

Al met al een geslaagde middag met waardevolle momenten en ontmoetingen!