Hilton

Op maandag 29 november 2021 van 14 tot 17uur wordt voor de vierde keer het slotevenement van de Onbeperkt070-prijs gehouden in Hilton Den Haag. De Onbeperkt070-prijs is een prijsvraag voor de beste ideeën of voorbeelden van toegankelijkheid in Den Haag. Tijdens deze feestelijke middag brengen wij u op de hoogte van de winnaars van de Onbeperkt070-prijs en andere inspirerende Haagse activiteiten over toegankelijkheid en inclusie. Wij nodigen u van harte uit om bij dit bijzondere feest aanwezig te zijn! 

De prijsvraag was al in 2020 georganiseerd, maar het slotevenement en de prijsuitreiking moesten als gevolg van de coronacrisis worden uitgesteld. De prijsuitreiking vond eerder dit jaar zonder publiek plaats. Nu het weer mogelijk is evenementen te organiseren vindt het traditionele slotevenement alsnog plaats. 

De prijswinnaar van de Onbeperkt070-prijs 2020 was Claudia Hendrichs voor het idee om een jeu de boules baan op het Lange Voorhout te realiseren. Aan de eerste prijs is een geldbedrag van € 7.500 verbonden. De tweede prijs van € 5.000 ging naar Jantje Beton die de buitengame Play to move in Den Haag gaat organiseren voor kinderen met en zonder beperking. De eervolle vermelding, waaraan een geldbedrag van € 2.500 is verbonden, ging naar UP Adaptive voor de aanschaf van aangepaste materialen voor skiën en surfen. De drie prijzen zijn door wethouder Kavita Parbhudayal eerder dit jaar overhandigd.  

Programma 

Jeroen van Loon is onze dagvoorzitter en leidt ons door het programma met o.a. interviews en ervaringsdeskundige sprekers, winnaars Onbeperkt070-prijs en wethouder Kavita Parbhudayal. Optredens van cabaretier Marcel Verreck, illusionist Martijn Martell en bewegingstherapeut Jeanette van Ree.De catering wordt verzorgd door Upside.

Datum: maandag29 november 2021 

Tijd: van 14:00 tot 17:00 uur 

Locatie: Hilton Hotel Den Haag, Zeestraat 35 2518 AA Den Haag 

 Aanmelden 

Vooraf aanmelden is verplicht! Want door de maatregelen van de Rijksoverheid zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of neem contact op via: 070 – 365 52 88. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin het programma en de overige gegevens. 

Bereikbaarheid 

Dichtbij parkeren kan in de Parking Mauritskade. De ingang bevindt zich aan de Zeestraat. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor mindervaliden. De garage beschikt over een lift die u direct naar de lobby van het Hilton brengt. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan bus 24 en stap uit bij de rolstoeltoegankelijke halte Alexanderplein. Het Hilton bevindt zich op 500 meter. 
 
Bij binnenkomst in het pand van het Hilton wordt uw CoronaCheck App gescand. Houd hier rekening mee. Bij klachten gerelateerd aan Covid, blijf thuis en meld u af!