Hilton

Het slotevenement van de vierde Onbeperkt070-prijs wordt op maandagmiddag 29 november (tussen 14 en 17 uur) in het Hilton Hotel gehouden. De Onbeperkt070-prijs is een prijsvraag voor de beste ideeën of voorbeelden van toegankelijkheid in Den Haag. Wij nodigen u van harte uit bij dit fantastische feest aanwezig te zijn.   

De prijsvraag was al in 2020 georganiseerd, maar het slotevenement en de prijsuitreiking moesten als gevolg van de coronacrisis worden uitgesteld. De prijsuitreiking vond eerder dit jaar zonder publiek plaats. Nu het weer mogelijk is evenementen te organiseren vindt het traditionele slotevenement alsnog plaats. 

De prijswinnaar van de Onbeperkt070-prijs 2020 was Claudia Hendrichs voor het idee om een jeu de boules baan op het Lange Voorhout te realiseren. Aan de eerste prijs is een geldbedrag van € 7.500 verbonden. De tweede prijs van € 5.000 ging naar Jantje Beton die de buitengame Play to move in Den Haag gaat organiseren voor kinderen met en zonder beperking. De eervolle vermelding, waaraan een geldbedrag van € 2.500 is verbonden, ging naar UP Adaptive voor de aanschaf van aangepaste materialen voor skiën en surfen. De drie prijzen zijn door wethouder Kavita Parbhudayal eerder dit jaar overhandigd.    

Enkele van de prijswinnaars zullen ook bij het slotevenement aanwezig zijn. Zij zullen de aanwezigen bijpraten over de voorgang rond de realisatie van hun inzending. Tijdens het evenement zullen ook diverse optredens worden verzorgd. Aan de samenstelling van het programma wordt nog hard gewerkt. Wel staat al vast dat evenement ’s middags plaatsvindt. Het belooft een geweldig feest te worden! 

 Aanmelden 

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan, voor maandag 15 november, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 - 365 52 ​88. Na aanmelding ontvangt u van ons het concrete programma met de tijden. 

 Wij hopen u op 29 november te begroeten!