Beste betrokkenen van de Onbeperkt070-prijs,    

2020 is een jaar van omdenken. Dat we dat met zijn allen kunnen, hebben we onder andere gezien in de mooie en waardevolle inzendingen die we hebben mogen ontvangen.  

Helaas kunnen we niet alles creatief omdenken. We hebben meerdere data en aangepaste versies bedacht en ingepland voor het eindevenement van Onbeperkt070. Helaas zijn de coronamaatregelen helder en mogen er tot half december 2020 geen evenementen plaatsvinden. Hierdoor kan het eindevenement, helaas ook in aangepaste vorm, geen doorgang vinden op 11 december. Om die reden streven we ernaar een nieuwe datum te prikken in de eerste maanden van 2021.  

Lees hieronder meer

Wij als team van Onbeperkt070-prijs en Voorall vinden het eindevenement een zeer belangrijk moment om, zoals elk jaar, met zo veel mogelijk mensen live te kunnen delen. Zo kunnen we alle betrokkenen in het zonnetje plaatsen en de positieve initiatieven het platform geven wat ze verdienen.  

Achter de schermen zijn de meer de dan 60 initiatieven, met veel plezier, uitvoerig besproken door de onafhankelijke jury.De jury was geïnspireerd door de mooie en waardevolle ideeën en initiatieven die de Haagse burgers en organisaties hebben ingediend. Dit jaar is het de jury weer gelukt om tien genomineerder en waardevolle winnaars te selecteren. Wie de genomineerden en winnaars zijn, blijft voor allen nog even geheim tot aan het eindevenement.  

De mooie schalen voor de winnaars zijn dit jaar weer gemaakt door een kunstenaar bij Zinderin. Dit jaar heeft Iris Luijkenaar al haar creativiteit ingezet en twee fantastische schalen gemaakt. 

U zult dus nog even geduld moeten hebben wie de winnaars zijn, maar volgend jaar gaan we iedereen volop in het zonnetje zetten! Zodra we een datum hebben vastgezet, brengen we u op de hoogte of volg ons via onze website en socialswww.onbeperkt070.nl  

Alvast dank voor uw geduld, blijf gezond en tot volgend jaar. 

Team Onbeperkt070-prijs