De onafhankelijke juryleden van Onbeperkt070 hebben alle initiatieven met veel plezier gelezen en de 10 genomineerden bepaald! Nieuwsgierig geworden of jou initiatief genomineerd is? De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het eindevenement. Nog wel even geduld, door de Coronamaatregelen mogen we helaas geen evenement organiseren. Begin volgend jaar hopen we het eindevenement te organiseren waarin alle genomineerden een mooi platform krijgen. 

Wie? Er is een onafhankelijke jury samengesteld met onder andere ervaringsdeskundigen en medewerkers van diverse bedrijven die een warm hart toedragen aan inclusiviteit.

Wat? De jury moet uit meer dan 60 initiatieven, 10 genomineerden selecteren.

Hoe? De jury heeft allereerst een aantal criteria vastgesteld waarop ze de meer dan 60 initiatieven kunnen beoordelen.

De jury had zeker moeite om een keuze te maken. Ieder initiatief verdiend de aandacht en eventueel opvolging. Voorall kon de jury geruststellen dat na het eindevenement alle initaitieven een opvolging krijgen. Dit stelde de juryleden gerust en maakte een keuze maken makkelijker.

Hierbij heel veel dank aan de juryleden voor hun betrokkenheid en waardevolle input! Samen maken we Den Haag inclusiever.